Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

07 November 2011

Gambar Nabila Huda Bercium Sambut Halloween Di Pulau Tioman?

Gambar yang tak berapa nak 'clear' ni aku dapat dari rotikaya.com. Menurut rotikaya, gambar di atas adalah gambar mesra Nabila Huda ketika menyambut Halloween di Pulau Tioman. Gambar ini disiarkan disebuah program hiburan TV9, Galaksi. Oleh itu, satu forum di internet telah menyiasat siapakah gerangan artis yang baru sahaja bercerai dan mempunyai seorang anak itu.

Di akhir rancangan galaksi itu, mereka mendakwa gambar selebriti bersama teman teman termasuk seorang lelaki adalah kekasih baru selebriti tersebut di’ambil di Kg Salang, Pulau Tioman baru baru ini.


Anda ada cerita atau gosip mengenai artis melaysia yang belum dketahui umum? sila email kepada kami hafizkhazali[at]gmail[dot]com like page Gosip Artis di Facebook

3 comments:

  1. bapak kau amy SEARCH tu x penah ajar kau soal AGAMA ea ? atau pun kau ni da peluk KRISTIAN .. kembalilah ke pangkal jalan, da kahwin , anak pown ade. , tapi sosial ? teruk sungguhla kau ni Nabila ..

    ReplyDelete
  2. bapa dah berjalan dijalan yg baik dan lurus tp anak ke arah kegelapan..ingatkan dosa skit kalu nak buat benda2 mcm ni ataupun mmg nabila ni x pernah ingat dosa?ingat nak enjoy je..mati tu dtg x kira umor berapa dik ooii...kalu x sempat bertaubat jawabnya ke........tptnya.

    ReplyDelete
  3. Bapak nabila kau bdoh ah!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top